“Voor iedereen die geïnteresseerd is in plantaardig eten”

uit 95 beoordelingen

Wij zijn Vood

Bij Vood streven we ernaar om plantaardig eten toegankelijk te maken voor iedereen, of je nu al veganistisch eet of gewoon wilt proberen. Zo willen we plantaardig eten meer integreren in het dagelijkse eetpatroon van mensen.

Positieve verandering

Door mensen op een positieve manier kennis te laten maken met plantaardig eten geloven wij impact te maken op zowel het milieu als de persoonlijke gezondheid. We helpen mensen hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Plantaardig dieet

In de komende 2 decennia zullen de Europese diëten veranderen naar voornamelijk plantaardig.

Healthy Lifestyle
Het streven naar een lang en gelukkig leven drijft mensen naar voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde. Plantaardig eten verhoogt de immuniteit en keert het effect van dodelijke levensstijlziektes om.

How we do it

By creating exciting, balanced, and healthy plant-based meals that cater to various taste preferences.

Making our meals accessible to everybody who is curious about plant-based food, regardless of their dietary preferences.

Ensuring that our meals are readily available when you don't feel like cooking or don't have the time.

Gezond eten gemakkelijk maken

Al onze maaltijden zijn gezond en gebalanceerd. Ze bevatten minimaal 200 gram groente en alle voedingsstoffen die een volwaardige maaltijd moet bevatten. Door plantaardig eten zo laagdrempelig mogelijk te maken, stimuleren we mensen gezonder te eten.

Kant-en-klaarmaaltijden 2.0

Traditionele kant-en-klaarmaaltijden worden vaak geassocieerd met het gebruik van minderwaardige ingrediënten, een beperkte hoeveelheid groenten, overmatig zoutgehalte en geautomatiseerde productie. Daarnaast voldoet de portiegrootte van een kant-en-klaarmaaltijd vaak niet aan de behoeften. Bij Vood doorbreken we dit stigma!

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.