Wij staan voor je klaar!

Check hieronder wat het geschikte kanaal is voor jouw vraag. Ook kan je hier onze Retour & Teruggave Beleid vinden

Voel je vrij om ons te benaderen

Op werkdagen beantwoorden wij altijd binnen 24 uur.

Retour & Teruggave Beleid

Bedankt voor uw aankoop bij Vood. We streven ernaar om al onze klanten verse, hoogwaardige voedselproducten te leveren. We begrijpen echter dat er problemen kunnen ontstaan die het noodzakelijk maken om producten te retourneren en terug te betalen. Ons beleid is als volgt:

PlantB B.V. | July 12, 2023

Retourneren

Vanwege de bederfelijke aard van onze producten, kunnen we helaas geen retouren accepteren. We raden u ten zeerste aan om uw bestelling te controleren voordat u de aankoop voltooit om er zeker van te zijn dat deze correct is. Als u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.

Verkeerde Bestelling

Als u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, stel ons dan binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte. We zullen dan een nieuwe levering van de juiste producten regelen of een volledige terugbetaling uitvoeren, afhankelijk van uw voorkeur.

Beschadigde Artikelen

In het geval dat u een beschadigd artikel ontvangt, stel ons dan binnen 24 uur na ontvangst op de hoogte. Na bevestiging zullen we de kosten van het artikel terugbetalen of een vervanging leveren, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Annulering

Bestellingen kunnen tot 1 uur na plaatsing worden geannuleerd. Na deze tijd kunnen we annulering of wijziging van de bestelling niet garanderen, omdat deze mogelijk al voor verzending is voorbereid of geleverd.

Terugbetalingen

Alle terugbetalingen voor onjuiste of beschadigde artikelen worden binnen ongeveer 7 dagen verwerkt, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor producten die bederven doordat de klant niet beschikbaar was op het moment van levering.

Contact Opnemen

Als u vragen heeft over ons Retour & Teruggave Beleid, neem dan contact met ons op:

Per e-mail: contact@voodmeals.com

Door deze pagina op onze website te bezoeken: www.voodmeals.com

Per telefoon: 020 308 68 70

Bedankt voor uw begrip en voor uw aankopen bij ons.

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.