Gezonde 
maaltijden 
aan 
huis 
bestellen

Oktober 13

-

By Joost Esser

Delen op

Gezond eten zit in de uplift. We weten steeds beter wat we nodig hebben om lekker in ons lijf te zitten. En welke dingen ons energie geven. Maar het is niet altijd makkelijk en misschien ontbreekt het je wel aan tijd en kennis om vaker bewust te leven.

Gezonde maaltijden aan huis

Onze vegan maaltijden zijn gebalanceerd, dat wil zeggen dat je alle benodigde voedingswaarde binnenkrijgt. We hebben een menu van 15 roulerende maaltijden waardoor er altijd wel iets tussen zit wat je lekker vindt. En het gaat zeker niet vervelen want er staan elke week nieuwe maaltijden op het menu. We bezorgen onze gezonde maaltijden om dinsdag en donderdag gemakkelijk bij jouw aan huis.

Waarom wil je (vaker) gezond eten?

Het is natuurlijk altijd fijn om een doel te hebben. Wij helpen je graag om deze te behalen. We hebben heerlijke maaltijden om af te vallen of juist spiermassa op te bouwen. Maar ook om na de zwangerschap weer snel aan te sterken. Kortom we hebben genoeg keuze voor iedereen die opzoek is naar gezonde maaltijden aan huis.

Gezond vegan eten

Je ziet steeds meer vegan opties. Geweldig maar het is belangrijk om te weten dat dit niet automatisch gezond is. Plantaardig eten is pas gezond als het ook écht gezond is. Je valt tegenwoordig over de vleesvervangers en vegan junkfood aanbieders. En hoe lekker pizza, burgers en mac & cheese ook zijn. Je gaat je er op lange termijn niet beter door voelen.

Plant B bezorgt gezonde maaltijden aan huis.

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.