Gezonde 
makkelijke 
maaltijd

Maart 15

-

By Marijn Vollebregt

Delen op

Sinds het leven in onze maatschappij maar drukker en drukker wordt, maken we tegenwoordig voor gezonde voeding te weinig tijd. We creëren weinig tijd om ons te verdiepen in een gezond en duurzaam eetpatroon, waarbij een gezonde makkelijke maaltijd snel aan ons voorbij gaat, en we eerder kiezen voor alleen ‘de makkelijke maaltijd’. Een snelle gezonde maaltijd lijkt tegenwoordig een uitdagende klus voor velen om ons heen, maar niets is minder waar. 

Gezonde makkelijke maaltijden in de vorm van een gezonde kant en klaar maaltijd zou de ideale combinatie zijn tussen de nodige tijdbesparing en toch de juiste voedingswaarden binnenkrijgen. Vaak hangt er nog steeds een stigma rondom kant en klaar maaltijden, terwijl het vaak juist een gezondere optie kan zijn dan koelproducten. Een gezonde maaltijd kant en klaar kunnen bereiden biedt mogelijkheid voor een snelle gezonde maaltijd bomvol voedingswaarden en vitaminen. Tegenwoordig bieden gezonde kant en klaar maaltijden een uitstekende oplossing om mijn drukke leven te combineren met een toch gezonde makkelijke maaltijd. En ja: deze bestaan echt! 

Bij Plant B wordt er namelijk ervoor gezorgd dat de klanten gezond eten kant en klaar op hun bord krijgen, door het produceren van gezonde kant en klaar maaltijden. Voor mij is het van groot belang dat er meer op gelet wordt dat kant en klare maaltijden gezond geproduceerd worden. 

Buiten dat de maaltijden bij Plant B gezonde kant en klaar maaltijden zijn, zijn ze ook allemaal veganistisch. Zo draag je ook je steentje bij aan een duurzamere omgeving voor ons allemaal! Een transitie naar een meer ecologisch verantwoord eetpatroon is iets waar men zich hard voor maakt bij Plant B, zeker als het in de vorm van een gezonde makkelijke maaltijd kan. 

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.