Augustus 26

-

By Marijn Vollebregt

Delen op

Turning fast food into fast good

Zoals de meeste goede ideeën, ontstond die van ons ook uit een ergernis. Fast food is voor vele van ons een 'lifeline' geworden en het is nog steeds overheersend ongezond en niet duurzaam?

Dit is in onze ogen ongelooflijk outdated, als wij om ons heen kijken zien we dat de vraag naar fast en good food juist enorm toeneemt. Het mag duidelijk zijn dat wij met beide benen in deze kans zijn gesprongen.

Laten we beginnen om 'fast food' te herdefiniëren. Fast food staat voor snel eten en zegt niks over de kwaliteit of gezondheid hiervan.

We leven in een tijd van ongekende vooruitgang. Tegelijkertijd vragen we steeds meer van onszelf hierdoor wordt tijd een steeds kostbaarder goed.

Inkopen, koken en afwassen (hoe leuk het ook is om dit voor vrienden en familie te doen) het vraagt nou eenmaal veel tijd.

Snel gezond eten geeft ons tijd cadeau. Dus laten we samen het imago van fast food oppoetsen tot de diamant die het werkelijk is.  

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.