Met 
vriesverse 
maaltijden 
aan 
huis 
zet 
je 
ongekende 
kwaliteit 
op 
tafel

Maart 22

-

By Marijn Vollebregt

Delen op

Gemak en snel ging altijd hand in hand met ongezond eten. Van de afhaalchinees tot kant-en-klaar maaltijden uit supermarkt, in de basis zijn ze hetzelfde opgebouwd. Namelijk te vet, te zout en bestaan uit ingrediënten van middelmatige kwaliteit. Het is tijd voor een frisse wind met vriesverse maaltijden aan huis.

Turning fast food into fast good

Onze heerlijke gebalanceerde vriesverse maaltijden aan huis zijn door voedingsdeskundige bedacht en worden dagelijks door een team van chefs gemaakt. Zo kunnen we zowel (h)eerlijk als gezonde maaltijden garanderen.

Hiermee hopen we jou te inspireren om vaker bewust, gezond en gevarieerd te eten. In onze maaltijden spelen complexe koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten de hoofdrol. Perfect gebalanceerd met minstens zoveel aandacht voor smaak.

Waarom vriesverse maaltijden aan huis

Onze maaltijden worden dagelijks met dagverse ingrediënten bereid. Het overgrote deel van onze ingrediënten wordt lokaal (binnen een straal van 100 km om onze keuken verbouwd) van de boer gekocht. En we koken voornamelijk seizoensgebonden.

Onze maaltijden worden middels een geavanceerde shockvriezer binnen 2 minuten tot -40°C ingevroren. Hierdoor blijven voedingsstoffen, textuur en smaak optimaal behouden. Op deze manier worden de vriesverse maaltijden aan huis vriesvers bezorgd.

Zo gaat het in zijn werk

1. Kies minimaal 6 maaltijden en stel je eigen maaltijdbox samen

2. Deze wordt op dinsdag of donderdag in speciale duurzame vriesboxen tot aan je voordeur bezorgd

3. Je kunt eenmalig of als abonnement bestellen. Een abonnement kun je op elk moment wijzigen, pauzeren of cancelen. Je zit nergens aan vast!

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.