Vegan 
maaltijd 
bestellen

Augustus 26

-

By Marijn Vollebregt

Delen op

Vegan eten zit in een enorme lift. Ben je ook geïnteresseerd om (vaker) een vegan maaltijd te eten? Dan ben je hier op het juiste adres. En mocht je benieuwd zijn of je met een vegan dieet wel alle nodige voedingstoffen binnen krijgt?  De opmars van vegan top atleten als Lewis Hamilton en Venus & Serena Williams laten zien dat je in zowel kracht, conditie en spieropbouw alleen maar groeit.

Het gemak van vegan maaltijden bestellen

  1. Gemakkelijk online vegan maaltijden bestellen

  2. Je kunt zowel eenmalig als in abonnementsvorm bestellen

  3. Vriesverse vegan maaltijd bezorgd tot aan jouw vriezer

Waarom vegan maaltijden bestellen van Plant B

Onze grootste hoop is dat mensen massaal een gezonde en duurzame levensstijl zullen omarmen. Dit proberen we te bereieken door een vegan maaltijd aan te bieden. Het is ons streven om hoge kwaliteit plantaardige kant-en-klaar maaltijden betaalbaar en beschikbaar voor zoveel mogelijk mensen.

We geloven dat écht eten niet alleen moet vullen maar ook moet voeden. Onze gezonde vegan kant-en-klaar maaltijden zijn door een in-house voedingsdeskundige ontwikkeld en worden dagelijks door onze chefs gemaakt.

We bieden je een breed scale aan om lekkere vegan maaltijden bestellen mogelijk te maken met een mooi gebalanceerd voedingsprofiel. Zo krijg je alle benodigde voedingswaarde binnen die je nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.