What’s 
the 
best 
vegan 
shop 
in 
town?

Januari 11

-

By Maarten Gomes

Delen op

Het is een warboel geworden aan oude en nieuwe verkooppunten. Zo kun je kiezen uit supermarkten, speciaalzaakjes, flitsbezorgers, normale bezorgers en vending machines op kantoren en sportclubs. Of ons leven hierdoor nou echt makkelijker of leuker is geworden valt te betwisten. Een groot voordeel van online winkeltjes is wel dat je beter onderzoek kunt doen naar de kwaliteit.

Meer keus maar wat is de beste?

Niet al te lang geleden was vegan food online bijna niet te vinden. Vegans waren nou eenmaal een kleine groep van ongezellige en vaak boze mensen waar je niet graag bij wilde horen. Gelukkig is deze sigma aan het verwijnen. De vegan foodservice hoort zelfs bij de koplopers. Je ziet de online vegan shop als paddestoelen naar boven schieten. Maar bij meer keus is het lastig om de beste te kiezen. 

Welke vegan shop past bij mij?

  • Belangrijkste is om dicht bij jezelf te blijven, laat je dus niet teveel meenemen door de laatste hypes. 

  • Kies een vegan shop die dezelfde waarde heeft als jij. Wat vind jij echt belangrijk? Smaak en kwaliteit eten? Lokaal eten? Lage footprint? etc

  • Ga bij jezelf te rade welke vegan shop jou het beste gevoel geeft.

  • Check de reviews bij een vegan shop online. Samen weten we meer dan alleen.

Hopelijk heeft dit artikel geholpen om jou ideale vegan shop voor online winkelen te vinden.


Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.