Verrassende gezonde vegan maaltijden

Ben je op zoek naar een makkelijke en gezonde manier om vegan te eten? Deze vegan maaltijdbox zit vol met heerlijke en voedzame gerechten en wordt wekelijks bij jou thuisbezorgd. Probeer onze veganbox en geniet van smaakvolle, plant-based maaltijden.

Gebalanceerd

Gevarieerd

Gezond

(63.92kg)

Gebalanceerd

Plantaardig eten is licht verteerbaar, dus geen afterdinnerdip. Daarbij is het beter voor je gezondheid. Je hebt een lager risico op hart- en vaatziekten bij een eetpatroon met minder vlees en méér volkoren graanproducten, peulvruchten, groenten, fruit en noten.

Gevarieerd

Je kunt van deze maaltijdbox verwachten dat er gebalanceerde maaltijden in zitten en ruim voldoende variatie. Wanneer je een dieet samenstelt aan de hand van hele producten, zul je automatisch de meeste mineralen en vitamines binnenkrijgen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Daarnaast is het voor gezonde darmen belangrijk, want hele producten zitten van nature vol met vezels.

Gezond

Ons advies luidt om zo veel en zo vaak mogelijk groenten te eten. Bij je ontbijt, lunch, als tussendoortje en natuurlijk als essentieel onderdeel van je avondeten. Groentes zijn van nature laag in calorieën en vetten. Daarnaast zijn ze een geweldige bron van vezels, vitaminen en andere essentiële onderdelen voor het functioneren van je lichaam. Stel jezelf als doel om je bord voor de helft te vullen met groente en kies hierbij voor zo veel mogelijk verschillende kleuren, voor een maximale boost van vitamines, mineralen en antioxidanten. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het consumeren van 20+ gram eiwitten na je workout de perfecte hoeveelheid is om het natuurlijke herstel van je lichaam maximaal te ondersteunen.

8 Maaltijden in deze box

Golden Pumpkin Curry

Deze pompoen-kokoscurry heeft een milde kick van chilivlokken en veel romigheid van lekkere kokosmelk.

Chili con Amor

Deze bowl is lekker pittig en zoet, dankzij de geroosterde zoete aardappelen, zwarte bonen en gegrilde paprika.