Glutenvrije maaltijdbox

Eet je al jaren glutenvrij, of ben je benieuwd naar de effecten van glutenvrij eten op jouw lichaam? Met onze glutenvrije maaltijdbox ben je aan het juiste adres. Vries de maaltijden in, warm ze binnen een paar minuten op in de oven of magnetron en je bent klaar om te eten.

200 gr groente

100% duurzaam

Onbewerkt eten

Normale porties

Van nature glutenvrije maaltijden

De glutenvrije maaltijden worden geproduceerd met producten die van nature vrij zijn van gluten. Dit betekent in theorie dat, ondanks dat wij in de keuken zonder kans op kruisbesmetting werken, de producten die wij verwerken mogelijk wel met gluten in aanraking zijn gekomen. Sinds 2021 zijn producenten verplicht om kruisbesmetting met allergenen te voorkomen in alle stadia van productie. Dit maakt de kans op kruisbesmetting erg klein, waardoor onze maaltijden met het label ‘van nature vrij van gluten’ geschikt zijn voor mensen met glutenintolerantie. Dus als je een training effectief wil inzetten moet je deze vooral niet weglaten, maar focussen op het eten van de goede, zogeheten complexe koolhydraten, die je vindt in onder andere volkoren granen, peulvruchten, fruit en groente. Als je voor complexe koolhydraten kiest zorgen de vezels voor een langer verzadigd gevoel en blijft je lichaam gedurende de hele dag voorzien van energie. Plus, ze houden je bloedsuikerspiegel stabiel en voorzien in essentiële vitamines en mineralen die je lichaam fit houden.

Knetter gezond & super lekker

Wij gebruiken zoveel mogelijk hele producten die van nature geen gluten bevatten, maar wel lekker veel vezels bevatten. Al onze maaltijden bevatten minimaal 200 gram groenten en 100% duurzame ingrediënten. Knetter gezond en super lekker. Bewaar de maaltijden in je vriezer, warm ze op in de magnetron of oven en geniet van heerlijk eten.

Zelfde prijs

Glutenvrij eten is vaak een stuk duurder, maar dat hoeft niet. En dat is ook óns uitgangspunt! Daarom zijn onze glutenvrije maaltijden gewoon dezelfde prijs als al onze andere maaltijden.

8 Maaltijden in deze box

Chili con Amor

Deze bowl is lekker pittig en zoet, dankzij de geroosterde zoete aardappelen, zwarte bonen en gegrilde paprika.

Sunkissed Peanut Stew (2x)

Deze romige pindastoofpot is magisch. Gevuld met rijke hartige smaken, een gedurfde chutney en een frisse bite van lentegroenten.

Pina Panang Curry

Deze Thaise curry heeft een zoet karakter en een beetje kick van de gerookte chipotle.