De lekkerste vegan maaltijdbox

Acht verrassende vegan maaltijden. Elke dag wat anders lekkers! Nu ook als abonnement.

uit 95 beoordelingen

Waarom Vood?!

Bij Vood streven we ernaar om plantaardig eten toegankelijk te maken voor iedereen, of je nu al veganistisch eet of gewoon wilt proberen. Zo willen we plantaardig eten meer integreren in het dagelijkse eetpatroon van mensen.

Gemak van een abonnement

Met een abonnement ontvang je elke week of elke twee weken lekkere en gevarieerde maaltijden thuis, afgestemd op jouw specifieke smaak en voorkeuren. 

Op deze manier hoef je geen tijd en energie meer te steken in het zelf bereiden van gezonde maaltijden en bespaar je tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke zaken in je leven.

Wekelijks aan huis bezorgd

Stap 1

Bestel één van de vijf voorgestelde maaltijdpakketten of kies losse maaltijden die passen bij jouw wensen en voorkeuren. Hoeveel maaltijden wens je te ontvangen? En welke portiegrootte?

Stap 2

Ga naar jouw winkelmandje en kies voor de optie ‘flexibel abonnement’. Loop vervolgens alle stappen van het bestellingsproces op onze website door tot je hebt betaald.

Stap 3

Warm de maaltijd op en genieten maar! Ervaar elke week een nieuwe culinaire ervaring met het maaltijdabonnement van Plant B uit verschillende landen en keukens.

Tip

Zorg dat je ruimte hebt in de koelkast of vriezer om de maaltijden te kunnen bewaren zodra deze bij jou op de gewenste datum worden thuisbezorgd.

Voordelen flexibele abonnement

- 10% korting op elke bestelling

- Kosteloos annuleren wanneer je wil

- Wekelijks, elke twee weken of maandelijks aan huis bezorgd

- Elk moment je abonnement kunnen aanpassen

- Gratis bezorging vanaf een besteding van €60

Vervolgens kies je de gewenste bezorgdag, dinsdag of donderdag, en kun je een instructie achterlaten voor de bezorger. Daarna ga je door naar de informatie & verzending om tot slot de betaling te voldoen. Dan hoef jij enkel nog te zorgen dat je thuis bent op het moment van bezorging, zo simpel is het flexibele abonnement van Vood!

Gezonde vegan maaltijden

De maaltijden van Vood zijn speciaal omdat ze 100% plantaardig zijn en met liefde en zorg worden bereid. Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen en zijn rijk aan voedingsstoffen.

De gerechten zijn gevarieerd en smaakvol. Van curry en stamppot tot pasta en een stoofschotel: Vood laat zien dat gezond en duurzaam eten niet saai of moeilijk hoeft te zijn en ook nog eens heel lekker is!

Zo opgewarmd in de magnetron of oven

Het opwarmen van de maaltijden van Vood is heel eenvoudig. De gerechten worden ingevroren geleverd, zodat ze langer houdbaar zijn. Je hoeft de maaltijden enkel nog op te warmen in de magnetron of oven, waarna ze klaar zijn om ervan te genieten. 

Dit bespaart je veel tijd en gedoe in de keuken, terwijl je toch kunt genieten van gezond en smaakvol eten. Bovendien kun je bij Vood de grootte van jouw porties kiezen, waardoor je geen voedsel verspilt en bijdraagt aan een duurzamere wereld. Win-win!

Benieuwd naar de volledige selectie maaltijden van Vood? Bekijk dan hier al onze heerlijke en gezonde gerechten!

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.