De maaltijdbox die ‘lekker in je vel’ gemakkelijk maakt

Het leven is te kort om keuzestress te hebben over wat wel en niet gezond is. Maar niet goed voor je lichaam zorgen is voor vele van ons geen optie. Daarom hebben wij deze box voor jou samengesteld, zo omarm jij in no time weer die gezonde lifestyle die bij jou past.

Gebalanceerd

Voedzaam

<500 kcal

Normale porties

Onbewerkt eten

Simpel gezegd bestaat onbewerkt eten uit hele producten die niet of minimaal zijn bewerkt. In een ideale wereld zouden vele van ons het liefst zelf boodschappen doen op de markt en deze tot maaltijden bereiden. Maar dit is helaas niet realistisch. We wonen ver van de boer en komen tijd te kort om elke avond voor onszelf te koken. Gezonde kant en klare oplossingen kunnen een geweldige oplossing zijn om meer onbewerkt eten binnen te krijgen. En onnodige toegevoegde suikers, ongezonde vetten en te veel zout de deur te wijzen. Dus als je een training effectief wil inzetten moet je deze vooral niet weglaten, maar focussen op het eten van de goede, zogeheten complexe koolhydraten, die je vindt in onder andere volkoren granen, peulvruchten, fruit en groente. Als je voor complexe koolhydraten kiest zorgen de vezels voor een langer verzadigd gevoel en blijft je lichaam gedurende de hele dag voorzien van energie. Plus, ze houden je bloedsuikerspiegel stabiel en voorzien in essentiële vitamines en mineralen die je lichaam fit houden.

Gebalanceerd en gevarieerd

Wanneer je een dieet samenstelt aan de hand van hele producten, zul je automatisch de meeste mineralen en vitamines binnenkrijgen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Daarnaast is het voor gezonden darmen belangrijk want hele producten zitten van nature vol met vezels. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het consumeren van 20+ gram eiwitten na je workout de perfecte hoeveelheid is om het natuurlijke herstel van je lichaam maximaal te ondersteunen.

Voedzaam

Wij hebben speciaal voor die ‘balansdagen’ een box samengesteld, met duurzame en voedzame maaltijden. Stuk voor stuk verrukkelijk natuurlijk. De maaltijden bevatten fruit, groente, volkoren granen, zaden, noten en peulvruchten, waardoor je niet alleen een voldaan gevoel hebt over wat je in je lichaam stopt, maar ook direct impact maakt op het milieu. Elke maaltijd bevat minder dan 500 calorieën, meer dan 200 gram groente en 100 % duurzame ingrediënten.

8 Maaltijden in deze box

Chili con Amor (2x)

Deze bowl is lekker pittig en zoet, dankzij de geroosterde zoete aardappelen, zwarte bonen en gegrilde paprika.