Vegan sport maaltijdbox

8 heerlijke maaltijden samengesteld om jouw sportieve doelen te halen. Een succesvolle workout staat of valt met de juiste voeding. Vood biedt een gebalanceerd en gevarieerd dieet waarmee het binnenkrijgen van de juiste calorieën en voedingswaarden een zekerheid is.

Meer Eiwitten

snel herstel

Langdurige energie

Normale porties

Koolhydraten

Koolhydraten hebben, onterecht, een slechte reputatie. Wij geloven dat koolhydraten juist onmisbaar zijn voor sporters, omdat we het grootste deel van onze energie uit koolhydraten halen. Dus als je een training effectief wil inzetten moet je deze vooral niet weglaten, maar focussen op het eten van de goede, zogeheten complexe koolhydraten, die je vindt in onder andere volkoren granen, peulvruchten, fruit en groente. Als je voor complexe koolhydraten kiest zorgen de vezels voor een langer verzadigd gevoel en blijft je lichaam gedurende de hele dag voorzien van energie. Plus, ze houden je bloedsuikerspiegel stabiel en voorzien in essentiële vitamines en mineralen die je lichaam fit houden.

Eiwitten

Iedere sporter weet dat eiwitten een belangrijk onderdeel uitmaken van je sportregime, maar waarom eigenlijk? Eiwitten zijn essentieel voor de opbouw en het herstel van je spieren. Ondanks dat eiwitten ook een bron van energie kunnen zijn als je laag in je koolhydraten zit, is hun rol beperkt in het voorzien van energie tijdens je workout. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het consumeren van 20+ gram eiwitten na je workout de perfecte hoeveelheid is om het natuurlijke herstel van je lichaam maximaal te ondersteunen.

Balans

Zowel koolhydraten als eiwitten spelen een cruciale rol in je sportregime. Hierbij gaat het met name om de balans; probeer altijd een ratio van 3 op 1 van koolhydraten ten opzichte van eiwitten aan te houden. Dus 60 gram koolhydraten bij 20 gram eiwitten.

8 Maaltijden in deze box

Sunkissed Peanut Stew (2x)

Deze romige pindastoofpot is magisch. Gevuld met rijke hartige smaken, een gedurfde chutney en een frisse bite van lentegroenten.

Smooth Orzo Pomodori (2x)

Deze pasta zit boordevol smaak en is lekker smeuïg mals. Een klassieke gehaktbal met een vegetarische twist.

Sweet Nasi Goreng (2x)

Indonesisch gebakken rijst met knolselderij chunks in huisgemaakte pindasaus.

Fusilli alla Bolognese (2x)

Volkoren fusili met groenterijke bolognese saus en plantaardige witte kaas

The Healthiest Mealbox For Sporters

The Healthiest Mealbox For Sporters

Normale porties

0

€63.92

€71.04

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.