vegan 
food

Gezonde maaltijd boxen die helpen jouw doel te realiseren.

Met onze vegan maaltijd boxen wordt het maken van gezonde keuzes makkelijk en lekker. Elke box is in samenwerking met voedingsdeskundigen samengesteld, om jou de perfecte ondersteuning te bieden bij het behalen van jouw doelen.

Een vegan maaltijdbox die doet wat het zegt.

Een vegan box bestellen doe je omdat je leven leuker en makkelijker wordt gemaakt. En dat begint met helder uitleggen wat je kunt verwachten van ons vegan pakket en vervolgens deze belofte nakomen.

Veganistische maaltijdbox zijn enorm in de uplift omdat de gezonde en duurzame voordelen flink in bekendheid zijn toegenomen. Let bij het bestellen altijd even goed op of het om een vega of vegan maaltijdbox gaat. Vegetarische kant en klaar maaltijden kunnen namelijk nog steeds dierlijke ingrediënten als ei of kaas bevatten. Bij Plant B geloven we in de kracht van planten. Een maaltijdbox is bij ons daarom ook altijd 100% vegan.

Een vegan diepvries maaltijdbox die ontzorgt.

In eerste instantie zou je zeggen dat het grootste voordeel van diepvries maaltijden gemak is. Maar als je er een tweede blik op werpt is gemak misschien wel ondergeschikt aan de hoge kwaliteit van een diepgevroren vegan maaltijdbox. De voedingswaarde blijven namelijk perfect bewaard waardoor er tijdens het bereiden van een veganbox geen nasty stuff hoeft worden toegevoegd.

Opzoek naar een plant based maaltijdbox die helpt om jouw doel te realiseren? De plant based maaltijden van Plant B zijn gezond en smaken naar meer.

Blijf op de hoogte

Het verhaal achter onze boxen gaat verder dan je misschien zou denken en de ambities zijn groots maar realistisch. We houden je graag op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief.

Volg ons..

Blijf op de hoogte via de Vood socials.